خخخخخ دوم خردادی ها به روی خود نمی آورند که رقیب خاتمی در سال ۷۶ ناطق نوری بود و مردم از ترس سیاستهای هاشمی و تکرار آن فریب خاتمی را خوردند و خیلی زود معلوم شد هاشمی و ناطق و خاتمی هییییییچ تفاوتی با هم ندارند!!! و البته رای ۱۵ ساله ها در آن دوره بسیار تاثیر داشت !!!!
آقای کرباسچی که در روزنامه ات دوم خرداد را باز خوانی می کنی اینرا بدان که شما در همان زمانی مردی که با سریال هفت قسمتی توسط آقای محسنی اژه ای محاکمه شدی رفیقت هم سال 84 که از کاخ سعد آباد رفت برای همیشه مرد اما متوجه نشدید تا سال 88 که برای نظام گردن کلفتی کرد و برای همه مشخص که که او مرده است اما مردم از مرگ مغزی اش بی خبر بودند همه شما بدانید که حتی حضرت مسیح (ع) هم نمی تواند شما را زنده کند
سوخت مجانی یعنی ادامه قاچاق و فساد به هر شکل ممکن !! ..... جلوی قاچاق یک کالای ارزان ( به نسبت کشورهای همسایه ) را نمیتوان گرفت !! ..... راه حل اساسی موضوع ، اصلاح قیمتی و پرداخت مستقیم یارانه سوخت به مردم است !!
سوخت تقریبا مجانی برای چین برق مجانی برای عراق ولی هزینه بریز بپاش رامردم میدن ان وعده مجانی اوایل انقلاب همه شعار بود ولی برای چین وعراق مجانی تمام میشه
شفاف کردن تاریکخانه های اقتصادی ثروتمند ، از محل تاراج اموال عمومی .... چگونه ... با قوانین قاطع ، وظیفه مهم مجلس است !! .... کلید کاهش مسایل اقتصادی ... کلید کاهش کسری بودجه ... و کلید کاهش تورم است !!